Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους σας!
   Είχα ζητήσει στην τελευταία ανακοίνωση να επικοινωνήσετε μαζί μου αν ενημερώνεστε από εδώ αλλά δεν είχα κανένα mail. Παρ' όλα αυτά, επειδή ξεκινάμε νέες διαδικασίες, σκέφτηκα να γράψω κι εδώ τι θα γίνει από 'δω και πέρα με το πρόγραμμα της ομάδας.
   Την περασμένη Κυριακή αποφασίσαμε ότι θα προετοιμαστούμε για την ενδεχόμενη παράσταση του Μαΐου. Δεδομένου ότι πλησιάζει η εξεταστική, η συνάντησή μας μειώνεται στη μία με μιάμιση ώρα το πολύ, όπου αυτή την ώρα θα δείχνουμε μια μικρή χορογραφία για να μπορώ να έχω κι εγώ μια εικόνα για το πώς χορεύει ο καθένας σας και να αξιοποιηθείτε όσο πιο σωστά γίνεται. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έρθετε, να μάθετε την χορογραφία και να χορέψετε. Μ' αυτόν τον τρόπο δηλώνετε συμμετοχή στην παράσταση. Επομένως, δεν μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή αν δεν είστε παρόντες. Αυτό το πρόγραμμα θα γίνεται κάθε Κυριακή, άρα αν δεν μπορέσετε να έρθετε αυτή την Κυριακή έχετε άλλες 4! Οι δηλώσεις για παράσταση θα είναι από τις 19/1-23/2 όλες τις Κυριακές στις 15:00-16:30 εκτός από μία Κυριακή που θα χρειαστεί να λείψω. (Θα σας ενημερώσω νωρίτερα ποια θα είναι αυτή). 
   Σας περιμένουμε! :)

ΥΓ. Όσοι/όσες ενδιαφέρεστε για μόνο για το reggaeton ή το ladies έρχεστε την ίδια ώρα. Απλά επειδή είστε λιγότεροι, θα χορέψετε κάτι από αυτά που ήδη έχουμε δείξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου